Boost Je Immuunsysteem Tips

Gezondheid en Weerstand

De afgelopen periode zijn we er met allen bewust van geworden hoe belangrijk het is om gezond te zijn en om een goede weerstand te hebben. Via allerlei wegen worden we er op attent gemaakt wat we allemaal kunnen doen om onze weerstand te verhogen of om deze op peil te houden. Het meeste van deze maatregelen zijn gericht op het fysieke lichaam: Veel blijven bewegen en de juiste voeding en supplementen nemen.

Fysiek lichaam versus Energielichaam

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het fysieke lichaam één-op-één samenwerkt met één van onze energielichamen (een gedeelte van de aura). Als in dat energielichaam iets uit balans is, dan merk je dat ook in je fysieke lichaam en dat kan niet altijd opgelost worden met beweging, voeding en supplementen.

De Mind

Een derde speler in ons systeem is onze mind en daar bedoel ik voornamelijk mee onze gedachtes en overtuigingen, die je weer kunt onderverdelen in bewust en onbewust. Vooral de onbewuste  negatieve overtuigingen (vaak uit dit zich in emoties, zoals angst, frustraties, verdriet, etc) hebben hun weerslag op ons energielichaam en daarmee ook op ons fysieke lichaam. Eigenlijk zou je gedachtes en overtuigingen kunnen zien als kleine energiewolkjes, die aanwezig zijn in ons energieveld (aura).

Energiewerk

Zonder er te diep op in te gaan is het waarschijnlijk duidelijk dat deze 3 gebieden invloed hebben op elkaar en alledrie samen belangrijk zijn voor je gezondheid en immuunsysteem.

Zelf werk ik veel met energie op verschillende manieren. Zelf weet ik, doordat ik energie voel en zie, hoeveel energiewerk voor je gezondheid kan doen en ik gun jou deze ervaring ook. Dus heb ik van verschillende vooraanstaande energiewerkers informatie opgezocht, die ze gratis aanbieden in deze tijd en die voor iedereen helpend kan zijn in het boosten van het immuunsysteem.

Deze pagina zal ik nog regelmatig bijwerken, wanneer ik weer nieuwe informatie tegenkom, dus blijf regelmatig terugkomen om te checken of er nieuwe informatie beschikbaar is.

Ik zou zeggen… Kijk wat je aanspreekt en voel wat er voor jou werkt.

Veel plezier met al het moois op deze pagina.

Warme groet,
Bianca.

Wil je juist een Boost van je Immuunsysteem, die speciaal op jou is afgestemd? Neem dan contact met mij op. We kijken dan samen wat jij nodig hebt om jouw weerstand te verhogen. Hierbij kijken we naar je fysieke lichaam, je energetische lichamen en je mindset.

Donna Eden - Energy Medicine

Op hun website en YouTube kanaal heeft de Eden Method nog meer handige en praktische gratis tips staan, waar je misschien baat bij hebt.

Website: https://edenenergymedicine.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/innersource2

Steve Ahnael Nobel - The Soul Matrix

Op zijn website en op zijn YouTube kanaal heeft Steve nog veel meer gratis meditaties, e-booken en podcasts staan.

Website: https://www.thesoulmatrix.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9pPBB3LyiB1aTeHCabcMlw

Het is ook mogelijk om je weerbaarheid tegen het Coronavirus te verhogen, oftewel een boost van je Immuunsysteem, speciaal gericht op het Coronavirus. Het is eigenlijk een manier om je lichaam uit te leggen hoe met het virus om te gaan. Dat betekent niet dat je geen Corona meer kan krijgen, maar het betekent wel dat je lichaam beter weet hoe met het virus om te gaan.

Edwin Selij - Hypnose

Edwin heeft twee opnames ingesproken speciaal voor deze periode:
Eén om je immuunsysteem te versterken. Deze kun je hier luisteren of downloaden.
En één voor meer vertrouwen te voelen in deze crisis. Deze kun je hier luisteren of downloaden.

Website: https://hypnoseinstituutnederland.nl/

Micheal Reed Gach - Acupressuur

Wim Hof - The Iceman

Lee Holden - QiGong

Je kunt je ook gratis aanmelden voor de Immunity Emergency Kit. Dit is een kort en gratis lesprogramma om je in deze hectische en voor sommige ook angstige tijd te ondersteunen.

Website: https://secure.holdenqigong.com/

Wil je juist op een Boost van je Immuunsysteem, die speciaal is afgestemd is op jou? Neem dan contact met mij op, door op onderstaande knop de klikken. We kijken dan samen wat jij nodig hebt om jouw weerstand te verhogen. Hierbij kijken we naar je fysieke lichaam, je energetische lichamen en je mindset.