Wil jij van 2021 jouw jaar maken?


Om jezelf op een dieper niveau te leren kennen …
Jouw weg te leren kennen en deze te gaan volgen …
Te durven gaan staan voor wie jij voelt dat je van binnen bent …
En meer en vaker de rust in jezelf te gaan voelen …

Dan is het Jaarthema Traject iets voor jou!


Tijdens dit individuele jaarprogramma zet je jouw Jaarthema en word je intensief één-op-één begeleid om jouw Jaarthema te blijven volgen én om het zo te doorleven.

Het is een intensief traject, waarbij we een aantal keer afspreken (live of over zoom) en waarin je tussendoor ook wordt ondersteund met energiewerk op afstand waar nodig.

Ik ben Bianca Kuik, eigenaar van de Levens-Weg-Wijzer.

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk en spannend het kan zijn om trouw te zijn aan jezelf en dat te blijven in een turbulent leven en een turbulente maatschappij.

Ik geloof dat je hier bent om volledig jezelf te zijn, jouw weg te volgen en jouw talent hierbij in te zetten, zonder dat dat ten koste gaat van iedereen om je heen. Want hoe kun je er beter voor een ander zijn dan wanneer je volledig jezelf bent?


Zelf heb ik enorm met dit onderwerp geworsteld. Ik hou ervan om mensen te helpen en daarin heb ik mezelf vaak verloren. Ik was zo gefocust op wat de ander graag wilde, dat ik vergat te voelen wat ik eigenlijk graag zou willen en of ik op dat moment wel de energie had om de ander helpen.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd beter naar mezelf, mijn eigen gevoel en mijn lichaam te luisteren en daar ook naar te handelen. Ik heb mijn weg gevonden en stap voor stap loop ik deze weg.

Het ieder jaar bepalen van mijn Jaarthema en daar  individuele begeleiding bij te vragen van een mentor/coach, helpt mij om mezelf bewust en scherp te houden, zodat ik op mijn weg blijf.

Vind je het ook iedere keer weer een uitdaging om jouw eigen weg te blijven volgen?
Vind je het ook lastig om je niet mee te laten slepen met alles wat er om je heen gebeurt?

Tijdens dit jaartraject

Aan het einde van het traject

Let op: Omdat het Jaarthema Traject vrij intensief is (niet alleen om te volgen, maar ook om te begeleiden), zal ik maar een beperkt aantal mensen begeleiden in hun Jaarthema, dus laat het op tijd weten wanneer je interesse hebt!

Klein, maar Fijn

Light

4 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€400 per kwartaal

€1500 wanneer je in 1x betaalt

De gulden middenweg

Premium

8 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€600 per kwartaal

€2200 wanneer je in 1x betaalt

De rode loper

VIP

12 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€950 per kwartaal

€3500 wanneer je in 1x betaalt