Total Reset Methode

Vrij van allergieën en intoleranties

Heb jij last van één of meerdere allergieën of intoleranties?

Heb je het gevoel dat het steeds erger wordt en dat het je leven aan het beheersen is?

Heb je al verschillende dingen geprobeerd om het onder controle te krijgen, maar lijkt dat maar niet te lukken?

De Total Reset Methode is een eenvoudige en hele effectieve manier om allergieën en intoleranties te behandelen.

Wat is de Total Reset Methode?

De Total Reset Methode (TRM) wordt het meeste gebruikt voor het behandelen van allergieën en intoleranties.

Een allergie of intolerantie betekent eigenlijk dat het lichaam met iets in aanraking komt, waar het niet mee om weet te gaan en er tegen gaat vechten. Er ontstaat eigenlijk een disbalans in het lichaam, waar het lichaam heftig op kan reageren.

Met de TRM worden energetische disbalansen in het lichaam weer in balans gebracht. Tijdens de behandeling wordt je in contact gebracht met de stof waar je op reageert en test ik waar de allergische reactie precies zit in jouw systeem. Daarna behandel ik je op de juiste manier om jouw lichaam weer in balans te brengen met de stof waar je allergisch voor bent.

De TRM is gebaseerd op acupunctuur in combinatie met een spiertest. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de kennis van chiropractie en de westerse geneeskunde. TRM wordt het meeste gebruikt voor het weer in balans brengen van allergieën en intoleranties, maar kan ook gebruikt worden voor allerlei andere gezondheidsklachten, emotionele blokkades en voor het oplossen van trauma’s die zich in het lichaam hebben opgeslagen.

Een aantal praktische toepassingen

Hooikoorts
Wagenziekte
Intoleranties (zoals Histamine Intolerantie)
Allergieën
Trauma’s
Energetische blokkades
Negatieve Overtuigingen
Relaties… Je kunt dit zien als dat je allergisch kan zijn voor iemand, waardoor alles wat degene doet iets bij jou triggert.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een kennismakingsgesprek van 1,5 uur om te bespreken wat er speelt in jouw lichaam/leven en hoe we dat kunnen gaan behandelen. Binnen die 1,5 uur ontvang je meteen de eerste behandeling.

Vervolgbehandelingen duren tussen de 45 minuten en een uur.

Wees je er van bewust dat er meestal meerdere behandelingen nodig zijn om een allergie of intolerantie in balans te krijgen, vooral als je last hebt van meerdere allergieën.

Kosten

Kennismakingsgesprek van 90 min: €90,-
Vervolgbehandeling van ca 45 min: €45,-

Heb je last van één of meerdere allergieën en intoleranties of wil je weten of deze methode jou verder kan helpen met andere klachten?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.