platform nederlands mediumschap

Kennismaking met readings

Wegens succes herhaald!
Zondagmiddag 19 maart vindt er een readingmiddag plaats om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mediumschap.

Hoe ziet de middag er uit?
De middag is onderverdeeld in 3 tijdsloten, nl van 14:00 tot 15:00, van 15:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 17:00. Jij koopt een ticket voor één van deze tijdsloten. Binnen dat tijdslot ontvang je 2 readings van 2 verschillende mediums. Als je het fijn vindt is het mogelijk om nog na te praten met een ander medium.

Hoe ziet zo’n kennismaking er uit?
In de vorm van een speeddate ontvang je twee keer een kort persoonlijk consult van twintig minuten. Van tevoren weet je niet wie jou de reading geeft, dat is voor alle partijen een verrassing. Bij binnenkomst kies je intuïtief een envelop die jou het meest aanspreekt. In deze envelop zitten twee afbeeldingen die corresponderen met het medium waar jij een reading van ontvangt.

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading maakt het medium contact met jouw ziel en/of met de ziel van overleden dierbaren. Jij ontvangt datgene wat voor jou nodig is, dat kan een mooie ontmoeting zijn of een mooi inzicht in jouw leven. De spirituele wereld geeft tijdens een reading aan wat nodig is.


Ik heb op 3 april 2021 Kennismaking met readings bijgewoond en ik heb dit als zeer positief ervaren. De twee mediums waarbij ik op consult mocht waren zeer bekwaam. Ik mocht die dag twee hele mooie readings ontvangen. Het is echt een aanrader om dit eens mee te maken.

~ Nina ~


Praktisch

– Zondagmiddag 25 juni 2023, tijden: 14:00-15:00, 15:00-16:00 of 16:00-17:00 (er wordt gewerkt in tijdsloten van 1 uur)
– Voor wie? Voor iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium.
– Je meldt je aan voor een tijdsslot. Zo ben je verzekerd van 2 consulten en is er aandacht voor jou.
– Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam Er is volop parkeerruimte voor de deur. Op zondag is het betaald parkeren tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,40 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.
– Kosten — pp. Tickets vanaf 1 mei beschikbaar.

Tickets
Ronde 1 14:00-15:00 tickets klik hier
Ronde 2 15:00-16:00 tickets klik hier
Ronde 3 16:00-17:00 tickets klik hier

Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan via Interesse in de kennismakingsmiddag een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mediums en alles wat er georganiseerd wordt?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Mediums die op 19 maart werken

bianca

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Hoi, mijn naam is Bianca Belle-Kuik. Ik ben getrouwd met François Belle, we wonen in Haarlem en we hebben een poes Nouki.

In 2005 heb ik voor de eerste keer ervaren dat ik overleden mensen kan voelen en dat ik met ze kan praten. Ik besefte al vrij snel dat er een heel grijs gebied is in het mediumschap, waarbij het oordeel of de mening van een medium mee kan gaan in het contact, zonder dat je het door hebt.
Vanuit een gevoel van integriteit ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om te leren mijn hoofd en intuïtie van elkaar te onderscheiden.

In 2007 ben ik begonnen met trainingen en cursussen om mezelf als medium verder te ontwikkelen en vanaf 2008 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in healing en mediumschap. Mensen verder helpen in hun eigen ontwikkeling en ontdekkingsreis vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Tijdens een reading krijg je inzicht in wat je op dat moment nodig hebt om weer een stap te zetten in je leven.

Voor meer informatie: www.levens-weg-wijzer.nl
Email: Bianca@Levens-Weg-Wijzer.nl
WhatsApp: 06 2333 2266

ESTHER

PNM - Esther Medium

Mijn naam is Esther Zwietink. Sinds 7 jaar werk ik professioneel als medium.

Het is mijn wens iedereen te laten ervaren wat het is om thuis te komen in de potentie van je eigen ziel. Soms is hier een zetje in nodig door het ontvangen van een reading. In een reading neem ik je mee in helicopterview over je eigen leven. Jouw verleden en heden krijgen samenhang. Je ziet waar je patronen vandaan komen en waar ze ontstaan zijn.

Daarnaast geef ik in een reading de spirit wereld ook de kans om zich te laten horen. Overleden dierbaren en bekenden zijn zo blij om te mogen laten weten dat ze er zijn. Ze brengen je de boodschap die op dat moment het hardst nodig is. Degene die dit het best kan doorgeven staat dan voor je klaar. Daarom werk ik ook niet “op afroep.”

We gaan samen blanco in de reis van de reading en laten alles op ons afkomen. Reis je mee?

Wil je meer over mijn werk lezen? Klik dan op www.perlarosa.nl

Guido

PNM - Medium Guido

Ik ben Guido, medium.

Tijdens een reading is het tijd en aandacht voor jou. We staan stil bij wat er bij jou speelt:
Waar wringt het, wat is de rode draad?
Hoe doorbreek ik iets op een manier die bij mij past?

Dat doen we door naar de kern te gaan, in contact met jouw energie en de intelligentie van de spirituele wereld. Ook kunnen we contact met jouw overleden dierbaren maken als je dat wil. Zij kennen jou en met hun wijsheid kunnen ze veel voor je betekenen.

Meer weten? www.Guidolast.com
Email: guidolast1@gmail.com
WhatApp: 06 5027 2221

lenneke

PNM - Medium Lenneke

Mijn naam is Lenneke en ik heb mij de afgelopen jaren bezig gehouden met mediumschap.

Toen mijn zus in 2016 plotseling overleed, bleef ik het gevoel hebben dat ze niet ‘echt’ weg was. Op verschillende manieren en momenten voelde ik haar bij me, fluisterde ze me liedjes in of voelde ik haar hoofd op mijn schouder. Ik ging naar een medium, Janneke Leber, en volgde bij haar de opleiding Mediumschap.

Bij elk consult dat ik ontvang of geef voel ik de aanwezigheid van de Spirituele wereld. Spirit weet, heelt en verbindt en ik vind het steeds weer ontzettend bijzonder om de informatie van Spirit door te mogen geven aan iemand in een consult.

Voor meer informatie kun je kijken op www.lennekestegeman.nl, of mij mailen op info@lennekestegeman.nl.

yvonne

PNM - Medium Yvonne

Hallo! Ik ben Yvonne de Hartog, medium en  astroloog.

Als tiener was ik al bezig met de vraag wat doodgaan is en wat ik voelde om me heen en raakte ik ook gefascineerd door de astrologie.

Dat alles kwam op de achtergrond toen ik terecht kwam in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Altijd aan het werk, veel gezien, veel geleerd, maar uiteindelijk een enorme burn-out.

Het roer ging om. Via astrologie, psychologie van Jung en Tarot kwam ik uit bij het mediumschap uit. Wat maakt dat me blij en dankbaar, want wat een prachtige manier om een lichtje te mogen schijnen op wat iemand nodig heeft of om troost te bieden in een rouwproces door contact met een dierbare overledene.

Op mijn website Soularium.nl kun je meer over mij vinden: wie ik ben, wat ik voor je kan betekenen en hoe je me kunt bereiken.

Heel graag tot ziens!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mediums en alles wat er georganiseerd wordt?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

MONIQUE

PNM - Medium Monique

Hallo lieve jij, mijn naam is Monique Persenaire, Medium en Healer.

Het is mijn grote passie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en heling in hun leven te mogen brengen. Tijdens een mediumschap consult word jij echt gezien; jouw ziel krijgt de kans om helende inzichten te ontvangen van de spirituele wereld die door mij heen haar licht laat schijnen op wat er nu speelt in jouw leven.

Het kan zijn dat er ook een overleden dierbare van jou doorkomt die een boodschap voor jou heeft, iets dat jij nodig hebt op dit moment. De spirituele wereld is intelligent, helend, wetend en geeft liefde. Wil jij een helend en ziend licht op jouw situatie? Dieren zijn ook van kinds af aan een grote passie van mij en ik vind het dan ook een eer hen een stem te mogen geven ook hierin kan Spirit veel brengen
voor jou en je huisdieren.

Nieuwsgierig geworden? Mail naar mediummoniquepersenaire@gmail.com.

JEANINE

Mijn naam is Jeanine Tulen en sinds kort heb ik een praktijk als medium in Apeldoorn.

Nadat ik erachter kwam dat ik hoog sensitief ben heb ik een aantal cursussen rondom intuïtie gevolgd. Van daaruit kwam het Mediumschap op mijn pad en heb ik les gehad bij Nicole de Haas en Janneke Leber.

Het Mediumschap verbaast en verwondert mij nog iedere keer. Zo liefdevol en mooi, ik wil dit graag met je delen. De verbinding van ziel tot ziel maakt dat je voelt dat je in je kern gezien wordt. Het even weer dichtbij brengen van je dierbare of een verhelderend inzicht is wat ik je wil geven met mijn Readings.

Meer weten of een afspraak maken? www.jeaninetulen.nl

LIA

PNM - Medium Lia

Mijn naam is Lia Kerseboom.

Heb je behoefte aan meer duidelijkheid over jezelf of inzicht in een situatie en verbondenheid ervaren met de spirituele wereld?

Tijdens een reading voor jou stem ik mij hierop af.Voor meer informatie zie: www.helendehypnoseentherapie.nl

NOELLE

Mijn naam is Noëlle en woon met mijn gezin in Amsterdam.

Mediumschap gaat voor mij over de kern van wie wij werkelijk zijn. Het is dat deel van onszelf dat blijft als dit leven eindigt.

Je kunt dit ervaren in een reading. In een reading kun je informatie krijgen over jezelf of van een overleden dierbare. Dat kan een mens zijn, maar (natuurlijk) ook een dier.

Je hoeft niets voor te bereiden.

Ik zie je graag!

Meer over mij kun je lezen op www.noellehealing.nl

Inschrijving nieuwsbrief

platform nederlands mediumschap