Platform Nederlands Mediumschap - Logo

platform nederlands mediumschap

het platform

Het Platform Nederlands Mediumschap is opgezet voor iedereen die op zoek is naar een medium en het moeilijk vindt om in het bos van mediums, paragnosten & helderzienden iemand te vinden waar je een klik mee hebt en die integer is. Dit platform is ook opgezet om (beginnende) mediums de kans te geven zichzelf en hun activiteiten te adverteren voor een veel breder en landelijk publiek.

Integriteit is voor mezelf altijd een belangrijk onderdeel geweest bij het ontwikkelen van mijn eigen mediumschap. Omdat ik er zelf vrij snel na het ontdekken van mijn talent als medium achterkwam dat er een behoorlijk grijs gebied is tussen hoofd en intuïtie, ben ik op zoek gegaan naar trainingen waar ik dat kon leren. Dat vond ik in het Engelse Mediumschap. En die vorm heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld tot het Nederlandse Mediumschap, omdat we erachter zijn gekomen dat de nederlandse mensen toch anders in elkaar zitten dan de engelse mensen.
 
Door alleen mediums toe te laten op dit platform die zijn opgeleid volgens het Engelse – en Nederlandse Mediumschap weet ik dat dit stuk voor stuk mediums zijn, die zijn opgeleid om onderscheid te maken tussen het hoofd en intuïtie en om waar te nemen wanneer het hoofd er tussen zit.
Ze zijn opgeleid om een reading of healing te geven om jou een stap verder te helpen in het leven en dat ze op een integere manier met jou en jouw gevoelens om zullen gaan.

De aangesloten mediums vindt je op deze pagina en de geplande activiteiten vindt je op de Activiteiten pagina.

Heb je toch nog vragen, schroom niet om contact met me op te nemen via Bianca@Levens-Weg-Wijzer.nl.
Verder wens ik je veel browsplezier op deze pagina.

Hartelijke groet,
Bianca Belle-Kuik.

ONZE MEDIUMS

BIANCA BELLE-KUIK

haarlem

Hoi, mijn naam is Bianca Belle-Kuik. Ik ben getrouwd en samen met onze poes Nouki wonen we in Haarlem. Vanaf 2007 ben ik al met healing en mediumschap bezig.

Mijn passie is om mensen stap voor stap weer terug te brengen naar hun gevoel en hun essentie, door mensen te laten voelen (waar het over gaat) en (opnieuw) te leren voelen.
Of dat nou is:

  • tijdens een reading om iemand bewust te maken van zijn eigen essentie en talenten en daar weer verbinding mee te gaan voelen of iemand in verbinding brengen met een overleden dierbare, zodat de liefde weer gevoeld mag worden, wat altijd gepaard gaat met een prachtige boodschap.
  • tijdens een healing dat iemand zijn lichaam weer eens goed voelt en zelf weer voelt waar het voor hem of haar over gaat.
  • tijdens een workshop of training dat iemand zelf steeds bewuster wordt van zijn lichaam en zijn essentie en daar steeds dieper in groeit.
 

Je kan bij mij terecht voor:

– reading- en healingconsulten
– huiskamermiddagen/-avonden
– demonstraties
– verschillende workshops, cursussen en trainingen in mediumschap en healing.

Meer informatie: www.levens-weg-wijzer.nl
Email: Bianca@Levens-Weg-Wijzer.nl
Tel/WhatsApp: 0623332266

Esther zwietink

amsterdam

Mijn naam is Esther Zwietink. Sinds 9 jaar werk ik professioneel als medium.

Het is mijn wens iedereen te laten ervaren wat het is om thuis te komen in de potentie van je eigen ziel. Soms is hier een zetje in nodig door het ontvangen van een reading. In een reading neem ik je mee in helicopterview over je eigen leven. Jouw verleden en heden krijgen samenhang. Je ziet waar je patronen vandaan komen en waar ze ontstaan zijn.
Daarnaast geef ik in een reading de spirituele wereld ook de kans om zich te laten horen. Overleden dierbaren en bekenden zijn zo blij om te mogen laten weten dat ze er zijn. Ze brengen je de boodschap die op dat moment het hardst nodig is. Degene die dit het best kan doorgeven staat dan voor je klaar.

Tevens geef ik ouder- en kind Readings. Nadat je je kind (hoe jong ook) om toestemming hebt gevraagd, kom jij als ouder naar mijn praktijk of we werken via zoom. Ik geef weer wat ik bij je kind ervaar en wat het nodig heeft. Deze Readings worden als grote en verhelderende steun in de opvoeding ervaren. Waar nodig kan ik vanuit mijn voormalig werk als docent ook praktische tips meegeven.

Wil je meer over mijn werk lezen? Klik dan op www.perlarosa.nl.

Guido last

bussum

Nieuwsgierig naar de ander, het andere. Ik verdiepte me in handlezen, gaf reiki, cursussen tenenlezen, deed opleidingen intuïtieve ontwikkeling en coaching en ontdekte de samenhang. Met de toenemende verfijning en afstemming tijdens de opleiding tot medium kwam er een dimensie bij: contact met de zielen van overledenen.

Inmiddels vertrouwd met deze verrijking is het mijn wens anderen te bekrachtigen in de verbinding met hun eigen ziel, hun eigen wijsheid. Van waaruit ieder zelf antwoorden vindt op de vragen in zijn leven.
Naast het werk als medium ben ik graag in de natuur of aan het beeldhouwen. Anderen geven aan dat ik rustig ben en woorden kan geven aan wat soms zo lastig te benoemen is.

U kunt bij mij terecht voor een privé-consult of voor een 5-avonden training intuïtie.

Meer informatie: www.guidolast.com
Email: guidolast1@gmail.com
Tel/WhatsApp: 0650272221

Monique persenaire

almere

Hallo lieve jij, mijn naam is Monique Persenaire, Medium en Healer.

Het is mijn grote passie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en heling in hun leven te mogen brengen. Tijdens een consult word jij echt gezien, jouw ziel krijgt de kans om helende inzichten te ontvangen van de spirituele wereld die, door mij heen, haar licht laat schijnen op wat er nu speelt in jouw leven. Het kan zijn dat er ook een overleden dierbare van jou doorkomt die een boodschap voor jou heeft, iets dat jij nodig hebt op dit moment.

Loop jij even vast in je leven, je loopbaan of relaties? Dan kan de spirituele wereld jou door mij heen aangeven wat jij nu nodig hebt.

Dieren zijn ook een grote passie van mij en ik vind het dan ook een eer hen een stem te mogen geven. Ook hierin kan Spirit veel brengen voor jou en je huisdieren. Dieren zijn ontzettend gevoelig en intelligent, we spreken alleen niet dezelfde spreektaal. Dus wil jij meer weten over een bepaald gedrag dat jouw huisdier laat zien maar dat je niet begrijpt, dan kan een consult hier opheldering in geven. Contact met een overleden dier kan veel troost bieden.

Wat kan ik jou bieden:

  • Healing in combinatie met inzichten
  • Een mediumschap consult
  • Dierenhealing
  • Dieren communicatie
  • Workshop dierencommunicatie
  • Workshop intuïtieve ontwikkeling

Ik vraag 35 euro voor een consult van 30 minuten.

Nieuwsgierig geworden?
Email: mediummoniquepersenaire@gmail.com
Tel/WhatsApp: 0624762248

Petra van der hoeven

delft

Mijn naam is Petra, ik woon en werk in Delft en woon samen met mijn lieve hond.

Het contact met andere mensen is voor mij altijd van belang geweest van jongs af aan en ik ben altijd op zoek naar een contact van ziel tot ziel. Het luisteren naar mijn eigen hart en intuïtie was niet altijd gemakkelijk. Een aantal persoonlijke crisissen in mijn leven hebben mij nog meer in mijn kracht doen staan en de behoefte om vanuit deze kracht anderen te helpen werd alleen maar sterker.

Voor mij waren mijn helende handen een opmars naar mijn spirituele ontwikkeling. Na het behalen van Reikimaster mag ik veel mensen en dieren ondersteuning geven in hun proces.

Tijdens een demonstratie mediumschapsavond een aantal jaren geleden is door een contact met de ongeziene wereld mijn spirituele ontwikkeling tot een versnelling gekomen. Een 4 jarige opleiding mediumschap volgde, waarin ik mezelf mocht transformeren naar een nog krachtiger en stabieler persoon. Vanuit deze kracht en inzichten mag ik nu contacten maken met de geziene en de ongeziene wereld.

Hierdoor mag ik harten raken en healing geven, dit is inmiddels mijn passie geworden, ik leer nog iedere dag bij, blijf in ontwikkeling en ben dankbaar dat ik hiermee anderen mag en kan helpen.

Meer informatie: www.praktijkmedinella.nl
Email: info@praktijkmedinella.nl
Tel/WhatsApp: 06 23865833

cindy liklikwatyl-kragt

almere

Hoi mooi mens!
Mijn naam is Cindy Liklikwatil-Kragt, ik woon in Almere samen met mijn man Will, onze jongens Milo en Levi, hond Nona en regelmatig ook met onze schoondochter Jade. Een gezellige boel dus!

De spirituele wereld, de wereld daar waar onze overleden dierbaren verblijven is een wereld vol van liefde. Deze wereld is voor mij altijd voelbaar geweest, van klein kinds af aan. Vanaf mijn 15de ben ik mij gaan ontwikkelen in spiritualiteit d.m.v. allerlei cursussen en sinds 2016 ben ik mij gaan verdiepen in het Engels mediumschap. Ik geef nu readingen en ik ben spiritueel trouwambtenaar. Het werken met en voor spirit is waar mijn passie ligt!

Wat is een reading?

Belangrijk om te weten is dat de spirituele wereld een wereld vol van liefde is! Wij, goed opgeleide mediums roepen niemand op, doen niet aan toekomstvoorspelling en geven geen doktersadviezen. Wat doen we wel?

Tijdens een reading maak ik contact met jouw energieveld, jouw aura, en dat vertaal ik voor jou. Een reading geeft vaak bevestiging van datgene wat je diep van binnen al weet. Gezien worden in wie jij bent en daarmee ook jezelf wat beter kunnen zien. Ook maak ik tijdens een reading contact met een overleden dierbare en herenig ik jullie voor een moment van liefde.
Ik stel geen vragen van tevoren, zo blijft de reading puur.

Binnenkort start ik in Almere met een cursus Intuïtieve Ontwikkeling.

Neem gerust contact met mij op!
https://kragtinmediumschap.nl
Email: cindy@kragtinmediumschap.nl
Tel/WhatsApp: 0652470441