platform nederlands mediumschap

Het Platform Nederlands Mediumschap is opgezet voor iedereen die op zoek is naar een medium en het moeilijk vindt om in het bos van mediums, paragnosten & helderzienden iemand te vinden waar ze een klik mee hebben en die integer is.
 
Door alleen mediums toe te laten op dit platform die zijn opgeleid volgens het Engelse – en Nederlandse Mediumschap weet ik dat dit stuk voor stuk mediums zijn, die zijn opgeleid om een reading te geven om jou een stap verder te helpen in het leven en dat ze op een integere manier met jou en jouw gevoelens om zullen gaan.

ONZE MEDIUMS en geplande activiteiten

BIANCA BELLE-KUIK

haarlem

Hoi, mijn naam is Bianca Belle-Kuik. Ik ben getrouwd met François Belle en samen met onze poes Nouki wonen we in Haarlem.

In 2005 heb ik voor de eerste keer ervaren dat ik overleden mensen kan voelen en dat ik met ze kan praten. In 2007 ben ik begonnen met trainingen en cursussen om mezelf als medium verder te ontwikkelen en vanaf 2008 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in healing en mediumschap. Je kan bij mij terecht voor:
– reading- en healingconsulten
– huiskamermiddagen/-avonden
– demonstraties
– lezingen door geïnspireerd te spreken
– verschillende workshops, cursussen en trainingen in mediumschap en healing.

Voor meer informatie: www.levens-weg-wijzer.nl
Email: Bianca@Levens-Weg-Wijzer.nl
WhatsApp: 06 2333 2266

GEPLANDE ACTIVITEITEN

workshop Eerste Healing Bij Ongelukken

Wil jij leren healingen te geven aan jezelf of anderen en hou je van eenvoudig, maar krachtig? Dan is deze workshop voor jou.

In deze workshop leer je 2 basis healing technieken. De technieken die je leert, kun je bij allerlei aandoeningen gebruiken. Het is wel zo dat hoe korter geleden de pijn of aandoening ontstond, hoe minder ophoping, dus hoe sneller het lichaam kan reageren. Want laten we duidelijk zijn dat degene die de healing geeft niet de healer is, dat is namelijk het lichaam dat de healing ontvangt. Degene die de healing geeft, geeft het lichaam de ruimte om zijn zelfhelend vermogen aan te zetten of juist een boost te geven.

De workshop duurt maximaal 4 uur.

Eerstvolgende data: 29 maart, 15 april en 10 mei.

workshop bijenwas en intuitie

Tijdens deze workshop combineren we creativiteit met spiritualiteit op een speelse manier.

Een bijenwastekening wordt met een warm strijkijzer gemaakt. Door de warmte smelt het was en komen er automatisch patronen in de was, zonder dat je er zelf controle over hebt. Deze patronen die ontstaan vertellen je iets over waar jij nu staat in het leven. Het is ontzettend leuk om na het maken van de tekening te gaan kijken wat jijzelf in de tekening ziet en wat dat voor je betekent. Het is ook heel interessant om anderen naar jouw tekening te laten kijken en ze te laten vertellen wat ze zien en hoe ze dat interpreteren. Je zult er versteld van staan hoe kloppend dat vaak is.

De workshop duurt maximaal 3 uur.

Eerstvolgende data: 1 april, 12 april & 13 mei.