Healing

Healing is een eeuwenoude manier om elkaar te ondersteunen in de gezondheid. Iedereen kan ‘healen’ en hierbij zet ik ‘healen’ tussen haakjes, omdat je als healer eigenlijk alleen maar het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de ander aanspreekt. De werkelijke healer is het lichaam van degene die de healing ontvangt.

En omdat healing op het energielichaam plaatsvindt, gaat dat net zo makkelijk op afstand.

Je bent van harte welkom om een keer een healing te ervaren, voordat je een traject in gaat of voordat je de workshop zelf gaat volgen.

Losse Behandelingen

Levens-Weg-Wijzer Jaartraining Healing

Ben je nog nieuw en weet je niet of een healing jou verder kan helpen in jouw proces, kies dan voor een eenmalige ervaring.

Een losse healing kost €65. Dit geldt voor een live healing als voor een healing op afstand (via Zoom).

Healing Trajecten

Levens-Weg-Wijzer Eerste Healing Bij Ongelukken

Een kort healing traject kan je net even die boost geven die je op dit moment nodig hebt. Of op fysiek of op emotioneel niveau.

Zo’n traject bestaat uit 3 live healingen en 4 healingen op afstand over een periode ongeveer 4 weken. Kosten voor dit traject zijn €275.

Weet je dat je zelf een uitdagende tijd tegemoet gaat door een gebeurtenis in je leven (chemo, bestralingen en/of een operatie), dan is het ook mogelijk om een langer en intensiever traject af te spreken. Omdat dit traject altijd op jou en jouw situatie afgestemd is, spreken we samen het traject en de prijs af.
 

Neem contact met me op voor meer informatie, via WhatsApp of via de mail (met de knop hieronder).

Workshop

Wil je zelf heel graag leren om een healing te doen bij jezelf of bij anderen, schrijf je dan in voor de workshop Eerste Healing Bij Ongelukken. In deze workshop leer je hoe eenvoudig en krachtig een healing kan zijn, vooral bij kneuzingen, verbrandingen, schaafwonden en andere dagelijkse ongelukjes.

De workshop duurt maximaal 4 uur en kost €50.