Workshop Bijenwas & Intuïtie

Levens-Weg-Wijzer Bijenwas en Intuitie II
Levens-Weg-Wijzer Bijenwas en Intuitie
Levens-Weg-Wijzer Bijenwas en Intuitie III

Tijdens deze workshop worden creativiteit met spiritualiteit op een speelse manier met elkaar gecombineerd.

Je maakt 2 bijenwastekeningen:
Een kleine tekening om even te oefenen,
Een grote tekening, die we ook met zijn allen intuïtief gaan ‘lezen’.

Een bijenwastekening wordt met een warm strijkijzer gemaakt. Je smelt de bijenwas op de strijkijzer en gaat daarna met de strijkijzer over het papier, waardoor er patronen en nuance in de was ontstaan, zonder dat je er zelf controle over hebt. Deze patronen die ontstaan vertellen je iets over waar jij nu staat in het leven. Het is ontzettend leuk om na het maken van de tekening te gaan kijken wat jijzelf in de tekening ziet en wat dat voor je betekent. Het is ook heel interessant om anderen naar jouw tekening te laten kijken en ze te laten vertellen wat ze zien en hoe ze dat interpreteren. Je zult er versteld van staan hoe kloppend dat vaak is.

Een deelneemster gaf aan hoe waardevol haar tekening geworden was, nadat deze gelezen was. De betekenis was voor haar zo mooi en gaf zoveel meer verdieping van het onderwerp, dat ze de tekening op een plek in haar huis ging zetten, waar ze er regelmatig naar kon kijken.

Je hoeft absoluut niet creatief te zijn, omdat de warme was mbv het strijkijzer automatisch patronen op het papier creëren.

Deze workshop is voor mensen die kennis willen maken met het werken met je intuïtie en ook voor mensen die al verder zijn met hun intuïtieve ontwikkeling.

Eerstvolgende workshops:
Vrijdag 10 mei 2024 van 10:00 tot ca. 13:00
Vrijdag 7 juni 2024 van 10:00 tot ca. 13:00

Kosten:
€35 per persoon

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en zelf heb ik al heel veel trainingen gevolgd op het gebied van mediumschap en healing. In 2007 begon ik met de eerste workshop mediumschap en ik vond daar een stukje van mezelf terug… Mijn gevoeligheid en hoe ik die op een positieve manier kan gebruiken voor mezelf en anderen. De 10 jaar daarna heb ik wekelijkse training gevolgd bij verschillende trainers en tussendoor nog verschillende weken, weekenden en midweken met trainers uit Nederland, Engeland, Canada en Australië.

Vanaf 2011 tot 2016 had ik een praktijk in mediumschap en healing.
Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf in coaching, training & healing. Waar ik nu het mediumschap ook weer bij betrek. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan …

Ik vind het super om jou kennis te laten maken met jouw gevoeligheid en intuïtie en je te laten zien hoe je deze als kwaliteit kan zien en inzetten.

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Inschrijving workshop
Bijenwas & Intuïtie