Wie ben ik en waarmee kan ik je helpen?

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Hoi, ik ben Bianca Belle-Kuik,

Met mijn man en onze poes Nouki woon ik sinds 2007 in Haarlem.
Zelf ben ik opgegroeid in een klein dorpje Nieuwleusen (ligt tussen Zwolle en Meppel) en heb ik voor studie en werk in verschillende plaatsen gewoond, nl Zevenaar, Zwolle, Den Bosch en daarna voor de liefde verhuisd naar het mooie Haarlem.

Toen ik 28 jaar was had ik net mijn eerste man leren kennen en ik besefte dat ik nu ‘alles’ had, nl een goede baan, een eigen huis, lieve familie en vrienden en een leuke vriend… En toch voelde ik me niet gelukkig en had ik het gevoel dat ik iets miste.

Via een collega kwam ik bij een workshop terecht, waar een variant van kynesiologie werd geleerd. Dat was mijn eerste kennismaking met een vorm van spiritualiteit en ik voelde aan iedere vezel in mijn lichaam dat dit, deze extra dimensie, was wat ik tot nu toe gemist had in mijn leven. Door deze techniek leerde ik mezelf en mijn lichaam steeds beter kennen en voelde ik mezelf ook steeds lekkerder in mijn lichaam.

 

Vlak daarna had ik mijn eerste mediamieke ervaring. Ik zat bij goede vrienden bij te praten en mijn blik werd getrokken naar een foto van een vrouw. Ik vroeg wie dat was en dat de zus van mijn goede vriend, zij was het jaar daarvoor overleden. Ik voelde dat ze met hem wilde praten en dat hebben we toen gedaan. Dat voelde heel helend voor beide partijen en het was een mooie afsluiter, die er in het leven niet echt was geweest.

Daarna ben ik gaan beseffen dat zo’n talent hebben echt prachtig is en dat het heel makkelijk is om je gevoel en intuïtie te laten overschaduwen door je eigen mening. En het ‘mooie’ is, je hebt het soms helemaal niet door. Er was naar mijn mening dus een grijs gebied en ik wilde heel graag zelf het verschil leren kennen tussen de informatie die werkelijk uit mijn intuïtie komt en wanneer ik de informatie zelf inkleur.

In de jaren die volgden heb ik veel verschillen cursussen, workshop en trainingen gevolgd in verschillende healing vormen, in mediumschap en persoonlijke ontwikkeling. Want wanneer je jezelf spiritueel gaat ontwikkelen, dan ontkom je niet aan je eigen schaduwen. En de enige manier daar doorheen te komen is om goed naar jezelf te kijken en eerlijke te zijn naar jezelf.

En nu…. Combineer ik alles wat ik geleerd heb, zowel door de trainingen als door levenservaring, in mijn eigen praktijk De Levens-Weg-Wijzer.

Heb je interesse in een consult, een workshop of een training? Dan vind je die zeker hier op deze website. Een gedeelte van het aanbod staat onderaan deze pagina.

Heb je een vraag, dan kun je contact met me opnemen.

Mijn Aanbod

Meditaties

Healing

Int. Ontw. & Mediumschap