Training Intuïtieve Ontwikkeling / Mediumschap

Levens-Weg-Wijzer IO & Mediumschap

Het eerste jaar

Intuïtieve Ontwikkeling is een heel breed begrip en kan op heel veel manieren ontdekt en ontwikkeld worden. Als basis heeft iedereen al een bepaalde mate van intuïtie, het is alleen een kwestie van deze vertrouwen en verder ontwikkelen. Daar gaan we ons in deze training op richten.

Je intuïtie is eigenlijk een 6e zintuig. Dat betekent dat dit er altijd is en dat het samenwerkt met je andere zintuigen. Dat herken je vast wel. Je kunt iets horen, zien, proeven, ruiken of fysiek voelen en dan heb je er meteen een gevoel bij. Bij het invoelen van andere mensen werkt het op een soortgelijke manier. Zodra je je afstemt op de energie van iemand anders, kun je dingen zien of horen en dan heb je daar ook meteen een bepaald gevoel bij. Het is dan aan jou om daar de juiste woorden bij  te vinden, je zult merken dat gevoel toch vaak op meerdere manieren uit te leggen is. Je eigen gedachtes en meningen daarbij uitschakelen is essentieel om zuiver te blijven voelen. Dit alles komt aan bod tijdens deze training.

We werken in een kleine groep (max 4 personen) en we zullen ook veel met elkaar gaan oefenen. Als eerste ga je het verschil voelen tussen jouw energie en de energie van de ander. En van daaruit ontwikkel en stretch je jouw intuïtie en leer je ook van elkaar en met elkaar. Je zult voornamelijk elkaar en andere levende mensen invoelen en daarbij gebruik maken van verschillende ingangen (kleur, muziek, enz) om te leren dat intuïtie op verschillende manieren kan werken en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Het belooft een mooie ontdekkingsreis te worden naar jouw eigen vaardigheden en spiritualiteit.

Er lopen vanaf september 2022 verschillende groepen naast elkaar. We hebben een kennismakingsgesprek om te bepalen wat voor jou de juiste start is.

Groep 1a:
Data:
Maandagen 5 & 26 september, 17 & 31 oktober, 14 & 28 november, 12 december
Tijd:
10:00 – 13:00
Kosten
zijn nu van €315 voor €245 pp.

Groep 1b:
Data:
Donderdagen 8 & 22 september, 6 oktober, 10 & 17 november, 1 & 15 december.
Tijd: 11:00 – 13:30
Kosten zijn nu van €280 voor €210 pp.


Vanaf 1 januari 2023 begint er nieuwe groep voor het eerste jaar.
Data: Zaterdagen 21 januari, 18 februari, 18 maart, 29 april, 13 mei, 24 juni, 16 september, 28 oktober, 25 november & 9 december.
Tijd: 10:00 – 16:00
Kosten zijn nu van €895 voor €695 pp.

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en zelf heb ik al heel veel trainingen gevolgd op het gebied van mediumschap en healing. In 2007 begon ik met de eerste workshop mediumschap en ik vond daar een stukje van mezelf terug… Mijn gevoeligheid en hoe ik die op een positieve manier kan gebruiken voor mezelf en anderen. De 10 jaar daarna heb ik wekelijkse training gevolgd bij verschillende trainers en tussendoor nog verschillende weken, weekenden of midweken met trainers uit Nederland, Engeland, Canada en Australië.

Vanaf 2011 tot 2016 had ik een praktijk in mediumschap en healing.
Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf in coaching, training & healing. Waar ik nu het mediumschap ook weer bij betrek. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan …

Ik vind het super om jou kennis te laten maken met jouw gevoeligheid en intuïtie en je te laten zien hoe je deze als kwaliteit kan zien en inzetten.

Fotot Bianca Medium & Healer