Intuïtieve Ontwikkeling / Mediumschap

Levens-Weg-Wijzer IO & Mediumschap

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

De cursus bestaat uit een aantal zaterdagen van ca 4 uur waarop we bij elkaar komen, dit is verschillend voor de zomer-, najaars- en voorjaarscursus.

Intuïtie is over het algemeen een verwarrend begrip, iedereen heeft zijn eigen idee over wat dat inhoudt. Hier gaan we tijdens de cursus verder op in en met elkaar bespreken hoe ieder voor zich intuïtie ziet.

Door het ontwikkelen van je intuïtie ga je steeds beter voelen wat voor jouw kloppend is. Dit geldt voor de kleine en grotere keuzes die je in het leven tegenkomt. Er zijn veel facetten die de intuïtie ‘blokkeren’ of tegenwerken en de belangrijkste is ons eigen hoofd en alles wat we vinden van wat we voelen.

Wat dan belangrijk

Tijdens deze cursus gaan we op veel verschillende manieren hiermee aan het werk.

Je gaat op ontdekkingstocht om de volgende vragen te beantwoorden:

Het is een speelse cursus, waarin je met een kleine groep (maximaal 6 personen) veel gaat oefenen en ook veel over jezelf en van elkaar gaat leren.

Lijkt je dit interessant? Meld je dan aan…

Data Zomercursus: 4 zaterdagen  – 20 juli, 3, 17 & 24 augustus.

Data Najaarscursus: 6 zaterdagen –

Kosten zijn €199 pp.

Tijd: 10:00 – 14:00

Training Mediumschap - Het eerste jaar

Intuïtieve Ontwikkeling is een heel breed begrip en kan op heel veel manieren ontdekt en ontwikkeld worden. Als basis heeft iedereen al een bepaalde mate van intuïtie, het is alleen een kwestie van deze vertrouwen en verder ontwikkelen. Daar gaan we ons in deze training op richten.

Je intuïtie is eigenlijk een 6e zintuig. Dat betekent dat dit er altijd is en dat het samenwerkt met je andere zintuigen. Dat herken je vast wel. Je kunt iets horen, zien, proeven, ruiken of fysiek voelen en dan heb je er meteen een gevoel bij. Bij het invoelen van andere mensen werkt het op een soortgelijke manier. Zodra je je afstemt op de energie van iemand anders, kun je dingen zien of horen en dan heb je daar ook meteen een bepaald gevoel bij. Het is dan aan jou om daar de juiste woorden bij  te vinden, je zult merken dat gevoel toch vaak op meerdere manieren uit te leggen is. Je eigen gedachtes en meningen daarbij uitschakelen is essentieel om zuiver te blijven voelen. Dit alles komt aan bod tijdens deze training.

We werken in een kleine groep (max 6 personen) en we zullen ook veel met elkaar gaan oefenen. Als eerste ga je het verschil voelen tussen jouw energie en de energie van de ander. En van daaruit ontwikkel en stretch je jouw intuïtie en leer je ook van elkaar en met elkaar. Je zult voornamelijk elkaar en andere levende mensen invoelen en daarbij gebruik maken van verschillende ingangen (kleur, muziek, enz) om te leren dat intuïtie op verschillende manieren kan werken en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Het belooft een mooie ontdekkingsreis te worden naar jouw eigen vaardigheden en spiritualiteit.

We zullen eerst een kennismakingsgesprek inplannen om samen te bepalen wat voor jou de juiste start is.

 

Data: Nader te bepalen (ca. 8 dagen)
Tijd: 10:00 – 16:00
Kosten zijn €625 pp.

Het tweede jaar

In het tweede jaar gaan we door met alles wat je in het eerste jaar geleerd hebt. We blijven stretchen en onderzoeken hoe jouw intuïtie werkt. En we gaan meer de diepte in en onderzoeken jouw relatie met de Spirituele Wereld, waar ligt jouw kracht en jouw talent.

Ook in dit jaar werken we in een kleine groep (max 6 personen).

In het tweede jaar gaan we dieper in op de onderwerpen van het eerste jaar. En daarnaast komen de volgende onderwerpen ook aan bod:

Het tweede jaar is een vervolg op de ontdekkingsreis die in het eerste jaar is begonnen. De reis zal je eigen groei verdiepen, zowel Persoonlijk als Spiritueel.

 

Data: Nader te bepalen

Tijd: 10:00 – 16:00
Kosten zijn Nader te bepalen

Kennismaken

Wanneer je aangeeft dat je interesse hebt in één van de trainingen, plannen we sowieso een kennismakingsgesprek.

Wil je wat uitgebreider kennis met mij en mijn manier van werken maken, dan kan dat door een consult te boeken, door het bijwonen van een huiskameravond of -middag of door het meedoen aan de workshop Bijenwas & Intuïtie.

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en mijn eerste kennismaking met een medium was tijdens een workshop die ik volgde, waarin bleek dat iedereen die zich had aangemeld medium was, behalve ik. Mij is toen verteld dat ik ook een medium was, maar daar kon ik toen nog niks mee. Een paar maanden later was ik bij vrienden en werd ik naar een foto toegetrokken van een vrouw. Dit bleek de overleden zus te zijn van deze goede vriend. En ik voelde dat ze met hem wilde praten. Zo is er een gesprek ontstaan tussen haar en hem met mij als vertaler er tussen. Dit gesprek heeft hem en haar heel veel goed gedaan. Daarnaast realiseerde ik me ook dat het hoofd er heel gemakkelijk tussenkomt. Als ik hier iets mee zou gaan doen, wilde ik het onderscheid leren wanneer mijn hoofd er tussen komt en wanneer niet. Zo ben ik zelf met de trainingen Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap begonnen.

Tijdens deze trainingen heb ik leren voelen wanneer ik in mijn hoofd zit en wanneer ik vol overgave mijn intuïtie en de Spirituele Wereld weet te volgen. Ook heb ik geleerd om mijn gevoeligheid ‘uit’ te zetten, zodat ik mezelf ook echt weer op kan laden.

Deze trainingen hebben mij zoveel gebracht en ik heb er zoveel van geleerd, dat ik sta te springen om al deze kennis te delen met jou, zodat ook jij verder kan groeien in en met jouw gevoeligheid.

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Inschrijving training
Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap
start 18 februari 2023