Consulten

Reading

Levens-Weg-Wijzer Cursus Intuitieve Ontwikkeling

Tijdens een reading maak ik contact met jou (jouw ziel) en de Spirituele Wereld en vanuit de verbinding ontstaat er wat jij op dat moment nodig hebt. Dat betekent dat jouw eigen energie gelezen gaat worden en/of er ontstaat een verbinding met een dierbare die overleden is.

De basis is altijd om jou een stap verder te helpen in het leven, of dat nou is via het lezen van jouw eigen energie of via de boodschap van een overleden dierbare.

Een reading kan live gegeven worden of via Zoom en duurt ongeveer 60 minuten.

Kosten: €65

Healing

Healing is een eeuwenoude manier om elkaar te ondersteunen in de gezondheid. Iedereen kan ‘healen’ en hierbij zet ik ‘healen’ tussen haakjes, omdat je als healer eigenlijk alleen maar het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de ander aanspreekt. De werkelijke healer is het lichaam van degene die de healing ontvangt.

En omdat healing op het energielichaam plaatsvindt, gaat dat net zo makkelijk op afstand.

We beginnen altijd met een kort gesprek en eindigen ook altijd met een kort gesprek. Wanneer de healing op afstand is kunnen deze gesprekken via Zoom, WhatsApp of telefonisch plaatsvinden.

Je kan kiezen uit een eenmalige healing of voor een serie van 5 healingen:
1 Healing duurt ongeveer 60 minuten (inclusief voor- en nagesprek) en kost €65.
Een serie van 3 healingen kost €175.

Je bent van harte welkom om een keer een healing te ervaren, voordat je een traject in gaat of voordat je de workshop zelf gaat volgen.
Levens-Weg-Wijzer Eerste Healing Bij Ongelukken

Energetische Behandeling

Energetische Behandeling

Er zijn twee keuzes voor een energetische behandeling, nl:
– Voor meer energie en balans
– Voor een diepe ontspanning

Een behandeling voor meer energie houdt in dat je een zachte massage over je kleren ontvangt. De bewegingen doen iets met jouw energie en omdat je fysieke lichaam en je energetische lichaam invloed hebben op elkaar, heeft jouw lichaam hier ook veel baat bij.

Een behandeling voor een diepe ontspanning houdt in dat ik bepaalde punten in je gezicht en op je voeten licht aanraak, waardoor het lichaam in een diepe ontspanning terechtkomt.

Een energetische behandeling kan alleen live gegeven worden.

Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of voor een serie van 3 behandelingen:
1 Behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost €65.
Een serie van 3 behandelingen kost €175.

Huiskameravond of -middag

Tijdens een huiskameravond zal ik verbinding maken met onze dierbaren in de Spirituele Wereld. Deze zullen met herinneringen komen, waardoor ze herkend gaan worden en natuurlijk komen ze met een boodschap wat op dat moment voor jou belangrijk is om te ontvangen, waardoor iedereen naar huis gaat met een mooi inzicht of een mooie boodschap.

Een huiskameravond duurt maximaal 2 uur en iedereen die aanwezig is zal een dierbare met een boodschap mogen ontvangen. Dat houdt wel in dat er een maximum van 6 personen is voor een huiskameravond.

Zelf organiseer ik soms een huiskameravond of -middag bij ons thuis, maar je kunt ook zelf een huiskamerevenement organiseren.

Bij ons thuis zijn de kosten €25 per persoon.

Organiseer je het zelf dan zijn de kosten €150 a €200 per 6 personen, afhankelijk van de reisafstand.
Wil je meer personen uitnodigen, dan is dat een extra €25 per persoon. Alleen dan vervalt de garantie dat iedereen contact mag ervaren met een overleden dierbare. Aan de andere kant is het mooie van dit evenement dat de onderwerpen en boodschappen vaak herkenbaar zijn voor anderen, dus meestal wordt iedereen wel geraakt op zo’n avond.

Consult - Huiskameravond

Plan je afspraak

Kies een datum en een tijd om een afspraak te maken voor een reading.
Als geen van deze data lukt, neem dan contact met me op via de mail of WhatsApp om te kijken of we samen een afspraak op een andere dag kunnen plannen.