Consulten

Reading

Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap

Tijdens een reading maak ik contact met jou en de Spirituele Wereld en vanuit de verbinding ontstaat er wat jij op dat moment nodig hebt. Of door jouw energie te lezen of doordat er een verbinding ontstaat met een overleden dierbare.

De basis is altijd om jou een stap verder te helpen in het leven, of dat nou is via het lezen van jouw eigen energie of dat een overleden dierbare zich meldt om iets met je te delen, waardoor je weer verder kunt.

Een reading kan live gegeven worden of via Zoom en duurt ongeveer 45 minuten.

Kosten: €65

Healing


Healing is een eeuwenoude manier om elkaar te ondersteunen in de gezondheid. Iedereen kan ‘healen’ en hierbij zet ik ‘healen’ tussen haakjes, omdat je als healer eigenlijk alleen maar het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de ander aanspreekt. De werkelijke healer is het lichaam van degene die de healing ontvangt.

En omdat healing op het energielichaam plaatsvindt, gaat dat net zo makkelijk op afstand.

We beginnen altijd met een kort gesprek en eindigen ook altijd met een kort gesprek. Wanneer de healing op afstand is kunnen deze gesprekken via Zoom, WhatsApp of telefonisch plaatsvinden.

Je kan kiezen uit een eenmalige healing of voor een serie van 5 healingen:
1 Healing duurt 30 minuten (inclusief voor- en nagesprek) en kost €35.
Een serie van 5 healingen kost €150.

Bij de eerste healing doen we meteen het kennismakingsgesprek en dit duurt bij elkaar 1 uur. De kosten hiervan zijn €65.

Je bent van harte welkom om een keer een healing te ervaren, voordat je een traject in gaat of voordat je de workshop zelf gaat volgen.

Levens-Weg-Wijzer Healing

Energetische Behandeling

Energetische Behandeling

Een energetische Behandeling houdt in dat je een zachte massage over je kleren ontvangt. De bewegingen doen iets met jou energie en omdat je fysieke lichaam en je energetische lichaam invloed hebben op elkaar, heeft jouw lichaam hier ook veel baat bij.

Een energetische behandeling kan alleen live gegeven worden.

Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of voor een serie van 5 behandelingen:
1 Behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €35.
Een serie van 5 behandelingen kost €150.

Bij de eerste behandeling doen we meteen het kennismakingsgesprek en dit duurt bij elkaar 1 uur. De kosten hiervan zijn €65.