Jaartraining Healing

Levens-Weg-Wijzer Jaartraining Healing

Energie is eigenlijk een wereld waar we binnen leven, maar waar we ons vaak niet bewust van zijn.
Net zoals dat er zuurstof in de lucht zit en we dit ook niet zien. Omdat bewezen is door de wetenschap dat zuurstof bestaat, zijn we ons er wel van bewust dat we zuurstof inademen en koolstofdioxide uitademen.

Zodra je je er bewust van bent dat energie overal om ons heen is en dat we zelf ook energie zijn en dat eigenlijk alles energie is, ga je automatisch de wereld anders bekijken en ervaren. Trouwens… De wetenschap heeft al bewezen dat alles energie is en dat alles een bepaalde trilling heeft. Het boek De Biologie van de Overtuiging is één van de boeken die hier over gaan.

Healing is een vorm van werken met energie. Omdat wij energie zijn en onze handen magnetisch zijn, kunnen wij energie in beweging brengen. En wanneer in een lichaam (of situatie) vastgelopen energieën in beweging komen is er ruimte voor heling.

De healing jaartraining is voor iedereen die:

De onderwerpen die aan bod gaan komen:

De training bestaat uit 8 dagen, waarin we iedere keer wat theorie behandelen en vooral veel op elkaar gaan oefenen.
Ook krijg je ‘huiswerk’ mee, wat vooral betekent veel oefenen. Want het gaat er in dit jaar om dat je gaat ontdekken hoe de healing door jou heen wil ontstaan. En daar kom je pas achter wanneer je het regelmatig doet.

Data: woensdag 21 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 12 juni, 4 september, 2 oktober & 30 oktober.
Tijd: 10:00 tot 14:00
Kosten zijn €450

Kennismaken

Wil je eerst een keer met mij kennis maken, ervaren wat een healing is en/of zelf alvast de basis leren van het (door)geven van een healing, dan kun je een afspraak met me maken om een healing te ervaren of je kunt je aanmelden voor de workshop Eerste Healing Bij Ongelukken.

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en zelf heb ik al heel veel trainingen gevolgd op het gebied van mediumschap en healing. In 2004 kwam ik erachter dat ik talent voor healing had tijdens een workshop EZI. In 2005 ben ik met de eerste training Quantum Touch begonnen en dat smaakte naar meer…

Vanaf 2011 tot 2016 had ik een praktijk in mediumschap en healing.
Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf in coaching, training & healing. Waar ik nu het mediumschap ook weer bij betrek. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan …

Ik vind het super om jou kennis te laten maken met de wereld van de energie en hoe je hiermee om kan gaan, zodat het voor jou en de mensen om je heen kan werken voor een betere gezondheid en een positieve kijk op de wereld.

In het kort mijn healing CV:
Alle trainingen van Quantum Touch tot Practitioner en Instructeur.
Bijna alle Pranic Healing trainingen (Basis, Advanced, Crystal Healing, Body Sculpting, Psychic Protection, Kriya Shakti).
Spirituele Healing & Trance Healing vanuit het Engelse en Nederlandse Mediumschap.
Online healing trainingen van Donna Eden.

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer