Workshop Eerste Healing Bij Ongelukken

Wil jij leren healingen te geven aan jezelf of anderen en hou je van eenvoudig, maar krachtig? Dan is deze workshop voor jou.

In deze workshop leer je 2 healing technieken en meer heb je eigenlijk ook niet nodig. Een groot gedeelte wordt bepaald door de mindset, waarmee je de healing geeft. Dat lijkt altijd makkelijker dan gedaan, omdat ons hoofd er toch wel iets van vindt ;-).

De technieken die je leert, kun je bij allerlei aandoeningen gebruiken. Het is wel zo dat hoe korter geleden de pijn of aandoening ontstond, hoe minder ophoping, dus hoe sneller het lichaam kan reageren. Want laten we duidelijk zijn dat degene die de healing geeft niet de healer is, dat is namelijk het lichaam dat de healing ontvangt. Degene die de healing geeft, geeft het lichaam de ruimte om zijn zelfhelend vermogen aan te zetten of juist een boost te geven.

De workshop duurt maximaal 4 uur en we behandelen de volgende onderwerpen:

Eerstvolgende live workshops:
Woensdag 10 mei van 9:00 tot ca. 13:00

Kosten:
€50 per persoon

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en zelf heb ik al heel veel trainingen gevolgd op het gebied van mediumschap en healing. In 2004 kwam ik erachter dat ik talent voor healing had tijdens een workshop EZI. In 2005 ben ik met de eerste training Quantum Touch begonnen en dat smaakte naar meer…

Vanaf 2011 tot 2016 had ik een praktijk in mediumschap en healing.
Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf in coaching, training & healing. Waar ik nu het mediumschap ook weer bij betrek. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan …

Ik vind het super om jou kennis te laten maken met de wereld van de energie en hoe je hiermee om kan gaan, zodat het voor jou en de mensen om je heen kan werken voor een betere gezondheid en een positieve kijk op de wereld.

In het kort mijn healing CV:
Alle trainingen van Quantum Touch tot Instructeur.
Bijna alle Pranic Healing trainingen.
Spirituele Healing.
Online trainingen van Donna Eden.

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Inschrijving workshop
Eerste Healing Bij Ongelukken