Workshop Eerste Healing Bij Ongelukken

Basisworkshop

Wil jij leren healingen te geven aan jezelf of anderen en hou je van eenvoudig, maar krachtig? Dan is deze workshop voor jou.

Healing is één van de oudste vormen om mensen te ondersteunen bij hun klachten of beter te maken. Het is zo mooi om te zien hoe de energie van de ontvanger reageert op de energie van de gever en hoe er een samenspel is tussen de energiesystemen van beide personen. Het heeft allemaal te maken met de intentie van het verlichten van de klachten en beter worden en vooral vertrouwen dat alles mogelijk is!

In deze workshop leer je 2 healingtechnieken en meer heb je eigenlijk ook niet nodig. Een groot gedeelte wordt bepaald door de mindset, waarmee je de healing geeft. Dat lijkt altijd makkelijker dan gedaan, omdat ons hoofd er toch wel iets van vindt ;-).

De technieken die je leert, kun je bij allerlei aandoeningen gebruiken. Het is wel zo dat hoe korter geleden de pijn of aandoening ontstond, hoe minder ophoping, dus hoe sneller het lichaam kan reageren. Want laten we duidelijk zijn dat degene die de healing geeft niet de healer is, dat is namelijk het lichaam dat de healing ontvangt. Degene die de healing geeft, geeft het lichaam de ruimte om zijn zelfhelend vermogen aan te zetten of juist een boost te geven.

De workshop duurt maximaal 4 uur en we behandelen de volgende onderwerpen:

Eerstvolgende live workshops:
Vrijdag 22 maart 2024 van 10:00 tot ca. 14:00
Vrijdag 19 april 2024 van 10:00 tot ca. 14:00
Vrijdag 17 mei 2024 van 10:00 tot ca. 14:00
Vrijdag 14 juni 2024 van 10:00 tot ca. 14:00

Kosten:
€50 per persoon

* De workshop gaat door bij een minimum van 2 deelnemers.

Vervolgworkshop

In de vervolgworkshop blijven we bij de twee basistechnieken en gaan we meer de diepte in.

Wanneer je healingen uitvoert is het zo belangrijk dat je goed in je eigen energie zit, daar hebben we het in de Basisworkshop ook over gehad, in je lichaam aanwezig zijn met een zachte buik, een open hart en een open kruin. 

Het is dus belangrijk dat je je eigen energie en trilling hoog houdt, dat je open staat en je je steeds bewuster wordt van alle ingevingen tijdens een behandeling. Het mooie is dat wanneer je werkt aan het verhogen van je trilling, dat impact heeft op je bewustwording en je intuïtie. En wanneer je werkt aan je intuïtie, zal dat je trilling verhogen.

Dit alles is een proces en tijdens deze workshop geven we dit proces een mooie boost.

Daarbij zijn er zoals met alles veel wegen naar Rome. Alles waar je blij van wordt zal je energie en trilling positief beïnvloeden. Alles waar je bang, verdrietig of gefrustreerd van wordt zal je trilling negatief beïnvloeden. Tijdens deze workshop gaan we hiermee spelen. Beide onderwerpen komen aan bod en we gaan ervaren wat voor impact dat heeft op een healing.

De workshop duurt 6 uur en de volgende onderwerpen worden behandeld:

Eerstvolgende live workshops:
Nog te plannen.

Kosten:
€80 per persoon

Hoi,

Ik ben Bianca Belle-Kuik en zelf heb ik al heel veel trainingen gevolgd op het gebied van mediumschap en healing. In 2004 kwam ik erachter dat ik talent voor healing had tijdens een workshop EZI. In 2005 ben ik met de eerste training Quantum Touch begonnen en dat smaakte naar meer…

Vanaf 2011 tot 2016 had ik een praktijk in mediumschap en healing.
Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf in coaching, training & healing. Waar ik nu het mediumschap ook weer bij betrek. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan …

Ik vind het super om jou kennis te laten maken met de wereld van de energie en hoe je hiermee om kan gaan, zodat het voor jou en de mensen om je heen kan werken voor een betere gezondheid en een positieve kijk op de wereld.

In het kort mijn healing CV:
Alle trainingen van Quantum Touch tot Practitioner en Instructeur.
Bijna alle Pranic Healing trainingen (Basis, Advanced, Crystal Healing, Body Sculpting, Psychic Protection, Kriya Shakti).
Spirituele Healing & Trance Healing vanuit het Engelse en Nederlandse Mediumschap.
Online healing trainingen van Donna Eden.

Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Inschrijving workshop
Eerste Healing Bij Ongelukken