Technisch VA - ParaNerd

Tot 2017 heb ik allerlei rollen vervuld in de IT-wereld. Door een val op het ijs, waardoor ik een hersenschudding had en door een aantal auto ongelukken, waardoor ik een whiplash had, werd wel duidelijk dat mijn toekomst daar niet meer lag. Dat wist ik ook al, alleen wist ik niet hoe dan verder. In die tijd was ik al 10 jaar bezig met mediumschap en healing, maar toch wist ik niet of hier een toekomst in lag voor me.

Na heel veel omwegen, waarin ik heel veel heb geleerd, ben ik weer bij het mediumschap en healing terechtgekomen en het is duidelijk… Dit is mijn weg.

Maar ook de techniek bleef naar me lonken… Blijkbaar wil dit deel van mij ook gehoord en gezien worden. ‘Toevallig’ vroeg een goede vriend of ik de mails via ‘ActiveCampaign’ wilde gaan doen. Later vroeg hij me ook voor de website en weer alter voor Social Media. Nu ben ik me voor zijn website aan het verdiepen in SEO.

De laatste maanden wordt steeds meer duidelijk dat ik een rol heb om de combinatie van intuïtief gevoelig en technisch kundig verder vorm te gaan geven. Door het met collega mediums te bespreken kwam er het woord ParaNerd naar boven… En dit past me.

 

Door me als ParaNerd alleen in te zetten voor de spirituele en/of bewuste ondernemer, weet ik beide werelden met elkaar te combineren. En omdat ik op heel veel verschillende manier aan zelfontwikkeling en spirituele ontwikkeling heb gedaan (en nog steeds doe), kan ik me werkelijk met je verbinden en van daaruit de website en/of andere werkzaamheden doen.

Als wij met elkaar in zee gaan, beginnen we altijd met een Spiritueel Assessment. Dit houdt in dat ik me afstem op jouw ziel en ga voelen wat jouw ziel wil in dit leven, welke kwaliteiten jij hebt om dit verlangen vorm te geven, waar jouw passies liggen en wat jou nog blokkeert om het verlangen van jouw ziel werkelijk te gaan leven.