Testimonials

Ik had veel last van mijn elleboog, hij was ontstoken en pijnlijk. De huisarts was uitgedokterd, dus heb ik contact gezocht met Bianca. Ik heb eerder al eens contact met haar gehad, wat me erg goed was bevallen. Na de eerste healing had ik duidelijk minder last van mijn elleboog, de pijn was minder en hij was minder gezwollen. Na een paar healingen verdween de zwelling helemaal en had ik ook geen pijn meer. Ik ben hier heel erg blij mee, dank je wel Bianca.

Ik kwam Bianca bij een gezamenlijke vriendin tegen. Ze vertelde eea over haar coachingsactiviteiten. Wat er voor mij uitsprong waren: het aanwenden van verschillende technieken en het intuïtief kunnen aanvoelen waar de cliënt stond en wat op dat moment belangrijk was. Ik zat op dat moment vast. Ik wist wel dat ik de afgelopen jaren vooruitgang had geboekt in hoe ik naar mezelf keek en in mijn dagelijkse functioneren, maar ik voelde dat ik weer op een ander niveau vast zat, onder andere mbt slechte ademhaling (door stress spieren in de ribbenkast aanspannen). Ik was hard en veroordelend naar mezelf toe, “moest” van alles, het was nooit goed en veel genoeg. Het was iedere dag weer een gevecht tegen mezelf.
Ik wist dat ik met een terugblik op mijn leven niet verder zou komen omdat dat een vrij rationeel overzicht van oorzaak en gevolg zou opleveren. Ik wist dat ik oefeningen/ technieken nodig had om mijn vrij rationele benadering te doorbreken en zodoende verder te komen.

Het heeft heel veel voor me gedaan om via ontspanning/meditatie af te dalen in mijn lichaam om te voelen wat daar gebeurt, wat daar vast zit en waar dat vast zit in het lichaam. Daar niet over oordelen, maar alleen waar te nemen en te ervaren. Toen kon ik pas goed voelen en doordrongen raken van hoe ik met mezelf omging: Mezelf onder druk zetten, het was nooit goed en veel genoeg en te laat. Ik merkte wat er gebeurde en hoe en wat dat in mijn lichaam te weeg bracht. Ik merkte/ merk dat als ik de moed opbreng deze gevoelens te ondergaan, ze de de ruimte en opening krijgen om weg te kunnen vloeien.
Bianca's intuïtieve vermogen waarmee ze ideeën kreeg waar ik nu stond en wat voor dat moment belangrijk was om te doen en hoe verder te gaan heeft met erg geholpen in mijn proces. Het Jaarthema dat bij mij naar boven kwam is “Overgave” , dwz. het opgeven van het vechten tegen mezelf en het gevoel hierin altijd alleen te staan. En dit heeft niets te maken met willoos zijn! Dit gaat voor mij om verzachting en verbinding met de omgeving, natuur en mensen.
Het was echt een samenwerking tussen Bianca en mij, iedere keer opnieuw samen zoeken naar wat op dat moment het beste werkte. En door haar houding als coach ervoer ik de veiligheid, ruimte en vrijheid om aan te geven wanneer iets niet goed voelde voor me.

Het coachingstraject met Bianca heeft mij een werkelijke doorbraak opgeleverd tav mijn functioneren voorheen! Ik ervaar nu meer innerlijke rust, vrijheid, vriendelijkheid, zachtheid en lichtheid. Ik voel beter aan wat op dit moment op deze dag het beste past voor mij om te doen, aanpakken of juist niet te doen. En mijn ademhaling is ook verbeterd, doordat ik nu minder stress en spanning ervaar.
En daar ben ik iedere dag blij mee!

De ontspanningsoefeningen waren heel fijn, je stem en je rust voelen prettig. Het heeft me duidelijk laten voelen dat ik vaker en meer ontspanningstijd mag nemen. Ik heb goed kunnen voelen dat ik tegen overwerkt en overvraagd voelen aan zit en dat is natuurlijk niet helpend voor mijn immuunsysteem. Er zit een dwangmatig stuk in mij dat denkt heel veel te moeten doen en regelen. Overweldigd voelen noemde je het en dat is denk ik de spijker op zijn kop. Het was bijzonder om dat zo duidelijk in mijn lichaam te voelen, daar was ik in mijn eentje nog niet bij gekomen. Dus dank je wel daarvoor.
Het webinar is voor mij een extra stimulans om meer tijd en aandacht aan mijzelf te geven.

Ik heb geleerd dat ik op een eenvoudige manier mijn immuunsysteem kan beïnvloeden.