Wil jij ...

Patronen doorbreken?
Jezelf op een dieper niveau leren kennen?
Jouw weg leren kennen en deze ook volgen?
Durven staan voor wie jij voelt dat je van binnen bent?

Dan is het Verdiepingsjaar iets voor jou!

Tijdens dit individuele jaarprogramma reis je in jouw eigen verdiepende thema en word je intensief één-op-één begeleid om jouw thema te blijven volgen én om het te doorleven.

Je bepaalt zelf de intensiviteit van het traject. We spreken een aantal keer af (live of over zoom) en je wordt tussendoor ondersteund met energiewerk op afstand waar nodig.
 
Bianca Belle-Kuik, Medium & Healer

Ik ben Bianca Belle-Kuik, eigenaar van de
Levens-Weg-Wijzer.

 

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk en spannend het kan zijn om trouw te zijn aan jezelf en dat te blijven.

Ik geloof dat je hier bent om volledig jezelf te zijn, jouw weg te volgen en jouw talent hierbij in te zetten, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf en iedereen om je heen.

Zelf heb ik enorm met dit onderwerp geworsteld. Ik hou ervan om mensen te helpen en daarin heb ik mezelf vaak verloren. Ik was zo gefocust op wat de ander graag wilde, dat ik vergat te voelen wat ik eigenlijk graag zou willen en of ik op dat moment wel de energie had om de ander helpen.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd beter naar mezelf, mijn eigen gevoel en mijn lichaam te luisteren en daar ook naar te handelen. Ik heb mijn weg gevonden en stap voor stap loop ik deze weg.

Het ieder jaar bepalen van mijn Jaarthema en daar individuele begeleiding bij te vragen van een coach helpt mij om mezelf bewust en scherp te houden, zodat ik op mijn weg blijf.

Vind je het ook iedere keer weer een uitdaging om jouw eigen weg te blijven volgen en in verbinding te blijven met je eigen kern?
Vind je het ook lastig om je niet mee te laten slepen met alles wat er om je heen gebeurt, waardoor jouw eigen weg ondersneeuwt?

Tijdens het Verdiepingsjaar

Aan het einde van het Verdiepingsjaar

Let op: Omdat het Verdiepingsjaar vrij intensief is (niet alleen om te volgen, maar ook om te begeleiden), zal ik maar een beperkt aantal mensen begeleiden, dus laat het op tijd weten wanneer je interesse hebt!

Klein, maar Fijn

Light

4 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€190 per kwartaal

€749 wanneer je in 1x betaalt

De gulden middenweg

Premium

8 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€365 per kwartaal

€1449 wanneer je in 1x betaalt

De rode loper

VIP

12 sessies van ca 2 uur
(Live of Zoom)

€540 per kwartaal

€2149 wanneer je in 1x betaalt