Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtieve Ontwikkeling is een heel breed begrip en kan op heel veel manieren ontdekt en ontwikkeld worden. Als basis heeft iedereen al een bepaalde mate van intuïtie, het is alleen een kwestie van deze vertrouwen en verder ontwikkelen. Daar gaan we ons in deze cursus op richten.

Je intuïtie is eigenlijk een 6e zintuig. Dat betekent dat dit er altijd is en dat het samenwerkt met je andere zintuigen. Dat herken je vast wel. Je kunt iets horen, zien, proeven, ruiken of fysiek voelen en dan heb je er meteen een gevoel bij. Bij het invoelen van andere mensen werkt het op een soortgelijke manier. Zodra je je afstemt op de energie van iemand anders, kun je dingen zien of horen en dan heb je daar ook meteen een bepaald gevoel bij. Het is dan aan jou om daar de juiste woorden bij  te vinden, je zult merken dat gevoel toch vaak op meerdere manieren uit te leggen is. Je eigen gedachtes en meningen daarbij uitschakelen is essentieel om zuiver te blijven voelen. Dit alles komt aan bod tijdens deze cursus.

We werken in een kleine groep (4 personen) en we zullen ook veel met elkaar gaan oefenen. Als eerste ga je het verschil voelen tussen jouw energie en de energie van de ander. En van daaruit ontwikkel en stretch je jouw intuïtie en leer je ook van elkaar en met elkaar. Je zult voornamelijk elkaar en andere levende mensen invoelen en daarbij gebruik maken van verschillende ingangen (kleur, muziek, enz) om te leren dat intuïtie op verschillende manieren kan werken en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Het belooft een mooie ontdekkingsreis te worden naar jouw eigen vaardigheden en spiritualiteit.

Data: 10 & 24 februari, 10 & 24 maart, 7 & 14 april, 5 & 19 mei, 2 & 30 juni 2022.
Tijd: 11:00 – 13:30

Kosten zijn nu van €400 voor €250 pp.

 

Er zijn nu nog 2 plekken beschikbaar.